Request could not be processed : UAE

ILIRIA PLAST Operon ne tregun e dritareve dhe dyerve PVC  (REHAU) qe prej vitit 2004.

Duke filluar nga viti 2012 ILIRIA eshte distributor per Shqiperine I produkteve REHAU.

Pervoja mbi 40- vjecare e ka bere firmen REHAU nje nga firmat kryesore furnizuese te sistemeve te profileve per dritare. Profilet e dritareve REHAU jane nje simbol  per percaktimin e te ardhmes se zgjedhjes se dritareve.

Sistemet e kontrolluara të dritareve plastike te Markes REHAU ofrojnë zgjidhjen ideale për të gjitha kërkesat  e mundshme, qoftë në ndërtimin e objekteve te ndryshme, shtëpive ose për rikonstruktimin e ndërtesave të vjetra e deri tek shtëpitë me energji të ulët dhe shtëpitë pasive, (shtëpi te termoizoluara maksimalisht në të cilat konsumi i energjisë është shumë i ulët duke tentuar drejt zeros, si dhe mekanizmave të tjera teknike për kursimin e energjisë).

Sistemi I profileve te dritareve GENEO, I prodhuar nga materiali I teknologjise se larte RAU-FIPRO  eshte e reja e fundit dhe me I miri ne treg ne klasen e vet!

Pas ndertimit te aeroplaneve dhe ne Formula 1 materialet e teknologjise se larte me fibra lidhese tani sjellin performance maksimale edhe ne ndertimin e dritareve.

Me profilet GENEO mund te realizohen dritare me thellesi profili  86 mm/ 6 dhoma ajri; termoizolim Uf deri 0.85 Wm²/K; hermetizim nga zhurmat deri 47 dB; mbrojtje nga vjedhjet, siperfaqe e lemuar e lehte ne mirembajtje, qe nuk ndryshon me kalimin e viteve.

Për informacione të mëtejshme drejtohuni tek partneri Juaj REHAU, ose vizitoni faqen e REHAU-t në internet: www.rehau.com.

BROSHURA REHAU

REHAU PREZANTUESE